20/6/14

Art Journal: Passar pàgina...

Bon dia !!!
Quant de temps fèia que no compartia cap journal, la veritat és que no havia  fet cap. Però l'altre dia no podia més, necessitava treure'm tot el que portava dins. Tot i que xerro gaire, sóc força aficionada a tancar-me interiorment... tooo pa mi tooo pa mi... i les petites coses es fan grans...o pot ser ho són?... En fi, ara no entrarem en més detalls, però calia una mica d'explicació per entendre aquests colors...
Cuánto tiempo hacía que no compartía un journal, la verdad es que no había hecho ninguno. Pero el otro día no podía más, necesitaba vaciar todo lo que llevaba dentro. Aunque hablo mucho, soy aficionada a cerrarme interiormente... toooo pa mí tooo pa mí.... y las pequeñas cosas se hacen grandes... ¿o quizás lo son?.. En fin, ahora no entraremos en más detalles, pero hacía falta esta pequeña explicación para entender estos colores...



Paraules del dret i del revés, sí sí les paraules poden tenir el seu dret i el seu revés oi ?  La veritat es que em vaig deixar portar.... gesso, màcares, acrílica, més gesso, aquarel.les, aigua, full de llibre, trossets de papers trencats... grapes... i les meves emocions... La veritat és que m'encanta el resultat !!!
Palabras del derecho y del revés, sí sí las palabras pueden tener su derecho y su revés ¿no? La verdad es que me dejé llevar... gesso, máscaras, acrílica, más gesso, acuarelas, agua, hoja de libro, trozos de papel roto... grapas... y mis emociones... La verdad es que ¡me encanta el resultado!


M'agraden molt els colors alegres, però penso que tots els colors han de dir la seva !!! Es genial que parlin de les nostres emocions, d'aquell dia, d'aquell moment... del nostre món... Impossible explicar amb paraules la sensació que em queda quan acabo un treball on són els colors els que parlen per mí.
Me gustan mucho los colores alegres, pero creo que todos los colores tienen que hablar! Es genial que hablen de nuestras emociones, de ese día, de ese momento... de nuestro mundo...Imposible explicar con palabras lo que siento cuando acabo un trabajo donde los colores hablan por mí.



Avui ha estat una entrada molt en mode "entre amigues"...
Hoy ha sido una entrada muy en modo "entre amigas"...


Bon cap de setmana !!!
¡Feliz finde!

8 comentarios:

  1. Wow Raquel! Aquesta faceta teva encara no la coneixia! No ha d'anar malament, això de treure tot el que un porta dins i plasmar-ho d'aquesta manera! (m'ho apunto a temes pendents), i els papers trencats no t'hi podien faltar, és clar! ;-)
    Ptnts!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajaja es que crec que fa tres mesos que no en feia cap i no podia ser !!! Per que m'encantaaaa !!!

      Petonets

      Eliminar
  2. La veritat és que sí que parlen molt aquests colors, acostumada com ens tens a colors vius, cridaners, alegres..,. xoca una mica trobar aquests, però és cert que els colors han de servir per treure allò que portem dins, no tot és rosa, groc o vermell... quan és gris, negre... tb ho hem d'expressar perquè ens ajuda!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues esooooo, que no sempre és rosa oi ??? I mira tampoc queden tan malament els colors més fosquets oi ??? Si fan la seva feina doncs apa que surtin que surtin !!!!

      Eliminar
  3. Me voy a tener que poner a hacer art journal como loca, porque eso de "tó pa mí"...yo también lo practico, aunque ya sabes que si estoy a gusto hablo por los codos!!!jajajaja
    El resultado me gusta mucho!!!!
    Besos y feliz fin de semana!!!!!


    Charo

    ResponderEliminar
  4. m'agrada molt!! aquests colors també m'agraden! i si a sobre l'art journal et serveix per deixar-te anar.... és genial!!!!!!!!! un*

    ResponderEliminar
  5. Uooooo Raquel!! Q xulo!!!
    Ens veiem demà a Grap/pa!!! ;)
    Muaaaaaaaa

    ResponderEliminar
  6. Wow!!! Xulíssim!!! Trobo que té moltíssima força!!
    Ptonets!!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...