26/5/14

Àlbum per l'Anna

Després d'un cap de setmana intens, aviat veureu fotos.... Comencem la setmana amb una nova entrada, en aquest cas es tracta d'un àlbum que em van encarregar per l'Anna, una nena que fèia la Comunió el mateix dia que el Ferran. És un àlbum molt gran, en el que hi ha gairé bé 70 fotografies de 10x15, amb la seva butxaca corresponent per incloure el missatge que li volien transmetre amb cada fotografia.
Después de un fin de semana intenso, pronto os enseñaré fotos... Empezamos la semana con una nueva entrada, en este caso se trata de un álbum que me encargaron para Anna, una niña que hacía la Comunión el mismo día que Ferran. Es un álbum muy grande, en el que hay casi 70 fotografías de 10x15, con su bolsillo correspondiente para incluir el mensaje que le querían transmitir con cada fotografía.

La portada:

Tots els papers estan cosits a màquina i són retalls dels que vaig fer servir per decorar l'àlbum. Cosit perquè a l'Anna li agrada cosir, serà cosa de les seves tietes  ??? Fa gaire bé 4 anys vaig fer una portada similar, ho podeu veure aquí.
Todos los papeles están cosidos a máquina y son retales de los que hice servir para decorar el álbum. Cosidos porque a Anna le gusta coser ¿será por sus tías? Hace casi 4 años realicé una portada similar, lo podéis ver aquí.

I la segona portada:
La segunda portada:

Més senzilla, per donar prioritat al texte i a la imatge que em van fer arribar i que vaig imprimir sobre canvas.
Más sencilla, para dar prioridad al texto y a la imagen que me facilitaron y que imprimí sobre canvas.


Algunes de les pàgines interiors:
Algunas de las páginas interiores:


Fons negre que fa resaltar molt el color, m'agrada fer-ho servir per aquest tipus d'àlbum. En aquestes pàgines la decoració està feta amb la big shot, com veieu els hexàgons tornen a sortir...
Fondo negro sobre el que destaca el color, me gusta utilizarlo en este tipo de álbum. En estas páginas las decoración está realizada con la big shot, como veis los hexágonos vuelven a salir...



En aquestes combinant papers i algun segell i troquel. Degut al número de pàgines, els elements en 3d no eren factibles de fet, crec que només hi ha un brad en tot l'àlbum !!!
En estas combinando papeles, algún sello y troqueles. Debido al número de páginas, los elementos en 3d no eran posibles, de hecho, creo que tan solo hay un brad en todo el álbum!


Cap a la meitat de l'àlbum uns fulls on es trobaven les dedicatòries que li havien escrit els amics i familiars.
En el centro del álbum unas hojas donde se encontraban las dedicatorias que le habían escrito amigos y familiares.



En aquest cas el paper el vaig decorar jo fent servir una màscara i les tintes distress.
En este caso el papel lo decroé yo, utilizando una máscara y las tintas distress.


En aquest cas, papers amb ondulacions i cercles troquelats que sempre donen moviment a la pàgina.
Y aquí, papeles con ondulaciones y círculos troquelados que siempre aportan movimiento a la página.


Poder donar forma a una idea així, és un gran repte, foto gran, sense volums, amb butxaques, gran número de págines ... han hagut moments de complicacions que van ser superades. No és el primer que faig d'aquestes dimensions, al seu germà li vaig fer un de semblant fa dos anys, amb una extructura exterior amb forma de maleta. Ainss no el vaig ensenyar en el seu moment perquè les fotos no em van quedar gens bé...
Poder dar forma a una idea así es un gran reto:  fotos grandes, sin volúmenes, con bolsillos, gran número de páginas...hubieron momentos de complicaciones que fueron superadas. No es el primero que hago de estas dimensiones, a su hermano le hice uno parecido hace dos años, con una estructura exterior en forma de maleta. Ainss no lo publiqué en su momento porque las fotos no me quedaron muy bien...

Per cert, el millor és saber per l'Anna que li va agradar molt !!!! 
Por cierto, lo mejor es saber por Anna que le gustó mucho!!!

Feliç dilluns
Feliz lunes

23 comentarios:

  1. I tant que li devia agradar molt! Totes les coloraines resalten molt amb el negre de fons. Però m'agrada sobretot la tapa feta de retalls. I a veure quan comences a ensenyar coses de la "teva" comunió, que ja tenim ganes de veure´ho, eh? Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jijiji aviat aviat, començarem amb els detallets jijiji. Ainss impacient jijijiji. Moltes gràcies guapi, la veritat és que feia molts anys que ho vaig fer per una amiga això dels retallets, i a l'Anna li anava que ho tornés a repetir ;-)

      Petonets

      Eliminar
  2. M'agrada molt Raquel! Has fet una feinada, i t'ha quedat molt i molt bé.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltíssimes gràcies Jéssica !!! Si una feinada que, veient la cara de la mare i de la filla, ha pagat la pena.

      Eliminar
  3. Una feina espectacular, Raquel!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Un àlbum preciós, genial, espectacular!!! A mi m'en regalen un així, i l'han d'acompanyar amb un pitet de la baba que em cauria!!! hehehehe...m'encaaaanta!!!
    Ptnts bonica!

    ResponderEliminar
  5. Preciós!!!!. tot molt bonic, però la portada així de "patwork" la trobo maquísima!!!
    Petonets!

    Charo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí sí dona una mica de feina però el resultat és molt agraït. Moooltes gràcies guapi !!!

      Eliminar
  6. Treballar els papers com si fos patchwork em sembal una idea bonissima i alegre, al veure l' interior mes sobri de colors encara m' agrada més, molt bona sol.lucio per encabir fots i text!! A sobre de preciós ben estructurat!!! Campiona!!! Felicitats per la comunió del teu petit!!!
    Una abraçada!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moooltes gràcies Sílvia, la il.lusió que fa saber que us agrada. La comunió molt bé, al final no va ploure, així que tots contents. Petonets

      Eliminar
  7. Me quito el sombrero Raquel, me declaro fan incondicional de esa portada cosida!!!! El álbum, precioso...Anna debe estar muy muy contenta ^_^ Un beso!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Oleee pues te doy el número uno de fan jijijiji. Ains creo que tenía mono de volver a repetirlo, después de 4 años ya tocaba no ? Muuuuchas gracias Ange !!! Petonets

      Eliminar
  8. Un àlbum preciosa Raquel!!! l'Anna deu estar súper contenta! Quina feinada i que ben cosit bonica! una abraçada! Montse

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eiiiii moltes gràcies venint de tu això de cosir és un luxe !!!!! Una abraçada guapi !!!!

      Eliminar
  9. Quin àlbum més maco!!! M'ha agradat molt!! I segur que l'Anna i la seva família han quedat bocabadats i molt contents amb tants records junts.
    A banda que l'Anna és molt maca! ;-)

    ResponderEliminar
  10. un àlbum maquísim! es una bona idea el fons negre perquè et complica molt la vida tenir un fons de colorins, i així pots jugar amb els colors des d'un fons perfecte!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...