10/2/14

50 instants...: natura

Bon dia !

Comencem la setmana, i com és dilluns, una nova entrega de l'àlbum "50 instants...tota una vida" , en aquesta ocasíó és una doble pàgina.
Empezamos la semana, y como es lunes, una nueva entrega del álbum "50 instants... tota una vida", en esta ocasión se trata de una página doble:


Com la gran majoria de les fotografies tenien molt a veure amb la natura, vaig decidir fer aquesta mitja pàgina perquè poguessin estar en un mateix apartat. A la pàgina de l'esquerra un desplegable amb tanca d'iman. Segells, el text, que em va facilitar la família, imprès sobre paper d'scrap i tallat amb la big shot.
Como la mayoría de las fotografías tenían que ver con la naturaleza, decidí hacer esta media página para que pudieran estar en un mismo apartado. En la página de la izquierda un desplegable con cierre de imán. Sellos, el texto, que me facilitó la familia, impreso sobre papel de scrap y cortado con la big shot.


I a la pàgina de la dreta un mini cosit per poder recollir més fotografies i un altre escrit. El fons del paper decorat amb segells i distress.
Y en la página de la derecha, un mini cosido para poder recoger más fotografías y otro escrito. El fondo del papel decorado con sellos y distress.

Algun dels detalls:
Algunos detalles:

Papers MME, October Afternoon, Cosmo Cricket, stickers Basic Grey, segells Toga, troquels fiskars, artemio i mahe.



Espero que us hagin agradat.
Espero que os hayan gustado.

I fins aquí l'entrada d'avui,  per veure més pàgines haurem d'esperar fins dilluns vinent...
Y hasta aquí la entrada de hoy, para ver más páginas tendremos que esperar al próximo lunes...


Feliç dilluns!
Feliz lunes !

2 comentarios:

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...