15/1/14

Targeta instax


Intentant tornar al ritme normal, però no sé vosaltres, a mí m'està costant una mica. Això no significa que no estigui fent res, no no nooo. Però les festes i els regalets, ens han obligat a posar ordre jajajaja. I ves per on, ja que estem d'organització, doncs també li ha tocat a l'ordinador. I, revisant carpetes dels treballs, me n'he adonat que tenia aquesta postal que no havia fet entrada. I la veritat, ès força ràpida de fer i resultona.

Intentando coger el ritmo normal, pero no sé vosotros, a mí me está costando un poco. Esto no significa que no esté haciendo nada, no no nooo. Pero las fiestas y los regalos, nos han obligado a poner orden jajajaja. Y mira por donde, que ya que estamos de organización, pues también le ha tocado al ordenador. Y revisando carpetas de trabajos, me he dado cuenta que no había hecho entrada de esta tarjeta. Y la verdad, es bastante rápida de hacer y resultona.

La vaig fer a Creativa, amb una de les fotos que ens havíem fet amb la Instax, un troquel de sizzix de banderola, unes fulles troquelades, amb la big shot, entintades amb distress i estampades per donar-li textura....
La hice en Creativa, con una de las fotos que nos habíamos hecho con la Instax, un troquel de sizzix de banderola, unas hojas, troqueladas también con la big shot, entintadas con distress y estampadas para darle textura...


A la foto li vaig voler fer algun detall com van ser els forats per passar el cordill i embossing amb la big shot. A la imatge s'aprecia una mica.
En la foto quise hacerle algún detalle como fueron los agujeros para pasar la cuerda y el embossing con la big shot. En la imagen se aprecia un poco.



I fins aquí l'entrada d'avui, espero que us hagi agradat, ja veieu que amb pocs detalls, podem aconseguir una targeta mona.
Y hasta aquí la entrada de hoy, espero que os haya gustado, ya veis que con pocos detalles podemos conseguir una tarjeta mona.


Feliç dimecres!
¡Feliz miércoles!

8 comentarios:

  1. Aix, la vaig veure en directe al grap/pa i és molt xula!!! Com se't va passar pel cap embossar el marc de la foto?? Ets genial!!
    Ptoents!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Laura, la veritat és que li volia donar un toque i els forats sols quedaven una mica sosos jijijiji.

      Eliminar
  2. cuquísima! y con poquitos materiales ^^ Cuesta volver a la rutina... haz alguna escapada de fin de semana y así tendrás más ilusión ;)

    ResponderEliminar
  3. Eiiiii!!! No savia q es poguessin foradar les fotos de la instax!!! Que bé!!! I embossing i tot??? He flipat!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si Marta, no hi ha cap problema sempre que sigui per la banda inferior. A la superior no se li pot fer, perquè surt tot el líquid de revelar.


      Eliminar
  4. Fàcil sí... i espectacular també!!!

    ResponderEliminar
  5. Quina xulada i que original Raquel!!

    Una abraçada!!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...