20/1/14

50 instants...: portada i primeres pàgines

Bon dia !!!

Comencem la setmana, aquesta vegada amb un nou àlbum que vaig fer fa uns mesos. Era un àlbum per regalar a una parella que celebrava el seu 50è aniversari de casament !!! Tota una vida junts, amb un munt de vivències, algunes de les quals em van fer arribar per tal de poder-los conèixer i així poder donar forma a l'àlbum amb temes que per a ells són importants.
Empezamos la semana, esta vez con un nuevo álbum que hice hace unos meses. Era un álbum para regalar a una pareja que celebraba su ¡50 aniversario de bodas! Toda una vida juntos, con muchas vivencias, algunas de las cuales me explicaron para poder conocerlos y así poder dar forma al álbum con temas que para ellos son importantes.


La portada, que preten representar la senzillesa de la parella:
La portada, que pretende representar la sencillez de la pareja:

Fons kraft, papers dissenyats a casa nostra, de la Marisa Bernal. Un botó creatiu amb un cor, cinta, roba de sac i el títol.
Fondo kraft, papeles diseñados aquí, de Marisa Bernal. Un botón creativo con un corazón, cinta, tela de saco y el título.


Les primeres pàgines:
Las primeras páginas:

Al sobre de l'esquerra una còpia de l'escrit que els hi van fer pel dia del seu casament, i a la dreta la fotografia d'aquell dia, ara fa 50 anys.
En el sobre de la izquierda una copia del escrito que les hicieron para el día de la boda, y en la derecha una fotografía de aquel día, hace 50 años.


Alguns detalls:
Algunos detalles:


Papers col.lecció 1921, segell Artemio, botó Station Scrap, cardstock, tissores forma i cintes.

I fins aquí l'entrada d'avui, el proper dilluns més pàgines d'aquest àlbum.
Y hasta aquí la entrada de hoy, el próximo lunes más páginas del álbum.

Feliç dilluns!
¡Feliz lunes!

18 comentarios:

  1. Guauuuuuuuuuu, què maca aquesta portada!! tan neta i tan dolça alhora. Saps que m''has tornat una addicta a la roba de sac??? :). Ets la reina dels àlbums enormes :) (bé... no sé si ho és d'enorme però ho sembla. Un petonàs

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jijijiji ,m'agrada que t'enganxis a la roba de sac !!! Aiiinss és que li dona un caliu als treballs, o al menys a mí m'ho sembla. I sí ho has encertat Montse, l'àlbum és gran !!!

      Petonets

      Eliminar
  2. M'encanta Raquel!! crec que aquesta parella que porta 50 anys junts no pot estar més encantada amb aquest àlbum.
    Petons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Olaya !!! No els conec, però pel que em van comentar sí que els hi va agradar molt.

      Petonets

      Eliminar
  3. toda una vida preciosamente retratada x ti!! ^^

    ResponderEliminar
  4. És una preciositat, els treballs fets amb color kraft m'encanten!! Petonets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mí m'agrada el kraft, però normalment no el faig servir gaire, i mira que en aquest cas la portada em va agradar mooolt !!! I tot el que veig el trobo maquísim i elegant... M'hi hauré de posar més ;-)

      Petonets

      Eliminar
  5. Aiiiii... i ara que? hem d'esperar fins dilluns, oi? Arggggg revisa a veure si pots fer una altra entrada a mitjans de setemana....... Es que no puc esperar i aquest album promet... m'encnata, format, papers i esperit. Petons. Anonima

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja revisa revisa !!! Quines coses que tens amb lo que em costa posar-me ordre ara vols que em desordeni jijijij ? Moltes gràcies guapi pel teu comentari !!!

      Petonets

      Eliminar
  6. Ostres, no ens pots deixar així!!! M'agrada molt l'estil d'aquest àlbum i la portada increíble!!
    Ptonets!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Laura, me n'alegro que t'hagi agradat la portada !!!

      Eliminar
  7. De moment es veu preciós ♡♡♡

    ResponderEliminar
  8. Un album preciós i uns papers espectaculars!! ;-o)

    ResponderEliminar
  9. M'agrada molt aquest començament. Ara ja em tens aquí, esperant que arribi el proper dilluns per un nou episodi. La sort és que com he estat uns dies desconectada i l'he vist després, no hauré d'esperar la setmana sencera. Jeje. La veritat és que m'agrada molt aquesta tapa, tan senzilla, tan tendra i que diu tant. Estic desitjant veure la continuació. Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quina alegria llegir-te Rosa !!! Ja estava jo patint per a tu, no saber s'em feia extrany !!! Què bé que t'hagi agradat la portada, la veritat, és que no és un estil que treballi força sovint però a mí també em va agradar moltíssim !! I principalment per la senzillesa .

      Petonets

      Eliminar
  10. Precioso, precioso, precioso ... la portada y todooooo!
    besos, despistados
    marisa bernal

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...