5/6/13

Targetes aniversari Joan

El Joan va fer 6 anys !!! I com cada any fem una festeta al parc, amb els companys de la classe i els cosinets. Aquest any, el temps es va tirar a sobre, així que vaig optar per fer una targeta amb embossing, aquarel.lables i l'escrit a mà (esborrat a la imatge) per convidar als amics. I d'aquest original, em van fer a Grap/pa, les còpies a color.
¡ Joan hizo 6 años ! Y este año, el tiempo se nos echó encima, así que opté por hacer una tarjeta con embossing, acuarelables y el escrito a mano (borrado en la imagen) para invitar a los amigos. Y de este original, en Grap/pa, me hicieron las copias a color.

El segell, fa mooolt de temps que el tinc i la veritat és que m'encanta. El skater és d'una col.leció de Echo Park, i al Joan li anava que ni pintat ;-)
El sello, hace muuucho tiempo que lo tengo, y la verdad es que me encanta. El skate es de una colección de Echo Park, y a Joan le iba que ni pintado ;-).

Però un cop convidat als amics, vaig fer servir una mica el photoshop, en sé molt poquet, així que vaig quedar ben contenta amb el resultat. I vaig adaptar el nen, el skater i l'estampació superior per a fer:
Pero una vez entregadas las invitaciones, utilicé un poco el photoshop, sé muy poco, así que quedé bastante contenta con el resultado. Y adapté el niño, el skater y la estampción superior para hacer:

el carnet de proves:
el carnet de pruebas:

i el detallet pels amics:
y el detalle para los amigos:
Hi ha una capseta on hi havia un parell de xuxes, sota el sis.
Hay una cajita donde pusimos un par de chuches, debajo del seis.

A les còpies només li vaig aplicar distress en verd al voltant, perquè no fòssin exactes del tot ;-)
A las copies sólo le tuve que aplicar distress en verde alrededor, para que no fueran exactas del todo ;-)



10 comentarios:

  1. Que chulada Raquel!!! como os lo currais con los enanos! y no es para menos claro! ayyyyy yo quiero una mami con estas manitas!!! esta todo genial! muakkk

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias guapi !!!! La verdad es que solo con verles la cara de ilusión vale la pena todooooo

      Petonets,

      Eliminar
  2. Ohhhh!!!! Que bonito!!!! Muchas felicidades Joan!!!!! Un beso :)))

    ResponderEliminar
  3. Doncs per anar curta de temps, tha quedat molt bé!!! molt divertida!

    ResponderEliminar
  4. Molt senzilles però molt xules. Jo també tinc aquest segell juntament amb el de la nena i m'encanten. Felicitats pel Joan (i per tu per la part que et toca)!!! Petons

    ResponderEliminar
  5. Preciosa la invitació!! I felicitats!!

    ResponderEliminar
  6. Què macaaaaaaaaa!! a mi també m'encanta aquest segell però jo no el tinc :(. El detallet de la capseta de xuxes és genial!!! Un petonàs i felicitats per la part que et toca :).

    ResponderEliminar
  7. Moltes gràcies noies !!! Sí el segells és una monada i la parella, com diu la Rosa, és mooolt mona. Aiss ara l'hauré de fer servir, que ja fa temps que no surt ;-)

    Petonets

    ResponderEliminar
  8. preciosa! me encanta la cajita con el 6! :) besos

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...