23/5/13

Crònica Scrap+Sitges

Comencem el dissabte !!! Per les apassionades a l'scrap era un gran aconteixement, per primera vegada gaudíem d'una fira 100% Scrap !!! I només arribar, ens trobem amb l'exposició de les bosses que vam decorar les noies de Fem Scrap. I què ben exposades oi ??

¡Empezamos el sábado! Para las apasionadas al scrap, era un gran acontecimiento, por primera vez disfrutaríamos de una feria 100% Scrap !! Y al llegar, nos encontramos con la exposición de las bolsas que habíamos decorado las chicas de Fem Scrap. Y qué bien expuestas ¿verdad?


Com he arribat abans, per deixar el material dels tallers a Grap/pa, vaig aprofitar per fer unes fotos abans que s'obrís al públic. Tothom acabant d'enllestir les seves taules, cadascuna guarnida amb el seu estil ! Salutacions, nervis ainss que tot comença !!! Una foto de la Marisa a l'entrada de la fira, amb uns botons creatius la mar de macos.
Como he llegado antes, para dejar el material de los talleres en Grap/pa, aproveché para hacer unas fotos antes de que se abriera al público. Todos acabando de arreglar sus mesas, cada una decorada con su estilo. Saludos, nervios ainss que todo empieza !!! Una foto de Marisa en la entrada de la feria, con unos botones creativos preciosos.


Després de voltar per la fira, va arribar l'hora d'anar a la zona tallers, el camí era preciós al costat de la platja veient i sentint les onades.  Van arribar les alumnes, i ens posem a treballar !!! I al final totes amb el seu bastidor.
Después de pasear por la feria, llegó la hora de ir a la zona talleres, el camino era precioso, al lado de la playa, viendo y sintiendo las olas. Llegaron las alumnas, y nos pusimos a trabajar !! Y al final, todas con su bastidor.

Gràcies, Mariona, Marta, Mònica, Núria i Mª José


Vaig diumenge, no vaig ?? Però quina pregunta !! I és clar que vaig i tant !!! I mira ja posats, m'apuntaré a un taller! I quin ? Un que fèia temps li tenia l'ull posat, carvat de segells amb la Yolanda Grosso.
¿Voy domingo? ¿no voy? ¡¡¡ Pero qué pregunta !!! Por supuesto que voy, y tanto !!! Y mira, ya que estamos, me apuntaré a un taller ! ¿ A cual ? Uno que hacía tiempo le tenía el ojo echado, carvado de sellos con Yolanda Grosso


De tot, em quedo amb el fet d'haver pogut conèixer a la Montse i a la Pilar, tot un dolç les dues. Retrobar-me amb la Marta, Mabel, Georgina, Cristina...i descobrir que la Rosa que em deixa comentaris era una cara mooolt coneguda per a mí !! Increïble però no sabia que era ella jijijiji.
De todo, me quedo con el haber podido conocer a Montse y a Pilar, todo dulzura. Reencuentros con Marta, Mabel, Georgina, Cristina....y descubrir que Rosa, la que me deja comentarios, era una cara muy pero que muy conocida para mí !!! Increíble pero no sabía que era ella jijijiji 


I el moment del diumenge, abans de marxar:
Y el momento del domingo, antes de marchar:

Tenir temps per trobar-nos quasi totes juntes !! Ainss que aquí ens falten les Tres Somnis.
Tener tiempo para encontrarnos casi todas juntas !! Ainss que aquí nos faltan las Tres Somnis.

 ♥♥♥♥♥

Moltes moltíssimes gràcies a l'Esther per una organització impecable i a Marisa per uns dissenys espectaculars i elegants. 
Muchas, muchísimas gracias a Esther por una organización impecable y a Maria por unos diseños espectaculares y elegantes.


19 comentarios:

  1. Una crònica molt bonica per uns dies preciosos!! M'alegro que t'ho passessis tan bé. Petonets.

    ResponderEliminar
  2. cómo me gustan tus crónicas!!! y ya tengo fotógrafa oficial!!! jejeje!!! ;)
    un beso
    marisa

    ResponderEliminar
  3. Me encanta como os lo montais por alli!!!! que envidia me daisssssss...menuda pedazo de feria scrapera!!! ya estoy deseando escaparme otra vez para allá y apuntarme a algun curso!!! jejeje...un besazo guapa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ainss que si lo miro desde tu punto de vista, pues sí hemos sido muy afortunadas !!!

      Petonets,

      Eliminar
  4. Encara em sap mes greu haver-m' ho perdut... no s' arriba a tot!!
    M' alegra que tot sortis tant bé!!!
    Una abraçada molt gran!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uis sí a tot no podem arribar, però com totes estem desitjant que hi hagin mooltes més, segur que no te la perdràs.

      Petonets

      Eliminar
  5. Una fira fantàstica! Esperem que es repeteixi per molts anys més!

    ResponderEliminar
  6. Aixxx... quina enveja .. i jo treballant.... pero...amb aquestes cròniques que vaig llegint.. em transporteu una estoneta a la fira...
    Petons...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tot un plaer col.laborar en aquesta visita ;-)

      Petonets,

      Eliminar
  7. Quina crònica tan xula! Llàstima que jo només vaig poder anar dissabte i només vaig poder saludar a algunes de vosaltres. I em quedo amb el record de la teva sorpresa a l'hora de posar-me cara. Ens ho vam passar bé, oi? Hauriem de repetir-ho més sovint. Molts petons

    ResponderEliminar
  8. Aish... quina crònica tan especial!!! i surto jo i tot, jejeje. Que ets un solete i a partir d'ara em prometo no ser tan vergonyosa :). Gràcies per la teva simpatia!! Petonets

    ResponderEliminar
  9. Doncs per completar el trio falto jo... I a mes per ordre..la rosa, la montse i jo... M'encanta la cronica i les fotos.Va ser un dia molt especial !!!!!! I la teva energia es contagiosa i em mola molt.Anonimo.Marta (i Aina)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajaja ains Marta com m'has fet riure !!! Ja tinc a la galeteta de la Rosa, la vergonyosa " ja no tan" de la Montse i a la millor "anonimo". Sou uns soletes !!!!

      Petonets

      Eliminar
  10. Una bonita crónica de lo que seguro ha sido un bonito fin de semana, me alegro un montón!!!
    Un beso guapa!!!

    ResponderEliminar
  11. ets la "number one" fent cròniques... m'encanten... ho revius tot una altra vegada tal i com va ser! simplement genial!!!! un*

    ResponderEliminar
  12. Qué bé Raquel!
    Quina pena no haver pogut anar!
    Petons

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...