27/11/11

Creations et savoir faire

Tal i com us vaig comentar al post anterior, encara em quedava una fira més per explicar. Doncs ja està aquí la meva crònica d'un viatge d'anar i tornar a París!!

Aquí estem totes les noies que ens vam escapar a passar un dia creatiu a París, mireu les cares, toootes teníem son moolta son, però la il.lusió de fer el viatge ens podia més jejejeje. Aquesta cara amb aquests somriures picarons té molt a veure amb l'aparador de la botiga que teníem al costat...sense comentaris jejeje.
I bé com veieu els núvols !!! Ja estem volant, i allà a dalt del cel, la Marisa i l'Esther ens van fer un detall molt i molt maco, una carpeta amb quadern per anotar-ho tot, per guardar els tickets, mireu el botó creatiu, especialment dissenyat per l'ocasió. Moltes gràcies noies !!!



I això no ha fet més que començar. Arribem a Paris i ràpid marxem a agafar el tren i desprès el tranvia que ens portarà a la fira. 
Ja hem arribat !! És enorme, i no us podeu ni imaginar la quantitat de persones que hi havia. Era espectacular, tot ple de detalls, decoracions, exposicions... Mireu les cares de la Marisa i la Silvia!!! Ho diuen tot. I la darrera foto del collage doncs una abans de marxar del saló.


I una darrera foto abans d'agafar l'avió de tornada, ara sí que sortim totes juntes!! Jo diria que aquestes bosses no les portàvem abans oi??


La veritat és que en un començament hi vaig dubtar si anar o no. Va ser just la setmana següent a Creativa. Però el meu marit va ser el culpable de l'empententa per animar-me i clicar "comprar billete". Així que no em podia oblidar d'ell i això és el que li vaig portar.... boníssims !!!

     
I ara sí que ja tornem a la normalitat, i a continuar amb una de les coses que més m'agraden... l'scrap.

Moltes gràcies per la vista.


10 comentarios:

  1. Me dais una envidia sana!!!!
    Seguro que fue estupendo y disfrutaríais mucho, me alegro que fuera tan bien.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
  2. Que contentes que us veig! Una sortida ràpida però ben aprofitada, quina joia de marit! Petons

    ResponderEliminar
  3. Quina crònica més xul.la! un mes de Novembre mogudet i profitós que has tingut! Segur que hi havíen coses precioses a París.
    Ai aquests macarrons tant bons!
    Petonet

    ResponderEliminar
  4. Quina crònica més maca!!! La veritat va ser un dia fantàstic que va passar massa ràpid pel meu gust...però segur que vindran més!!! Em va encantar compartir aquesta experiècia amb vosaltres, un petonas!

    ResponderEliminar
  5. Ai, ens deixeu aquí i ni carpeta, ni macarons ni na de na!!
    No teniu cor!! Sort de les fotos i la crónica, si no no et perdono, ja, ja
    Me n'alegro que en gaudissiu tant!
    Sílvia

    ResponderEliminar
  6. Seguint la teva crònica he tornat a Paris!!! i que bé que nes ho vam passar!!! Gràcies per explicar-ho tant i tan bé. Un petó.

    ResponderEliminar
  7. No se que m'ha fà més enveja... si les boses plenes de cosetes oooo els Macarons!!! ajajja!
    Petons reina
    Miriam

    ResponderEliminar
  8. ¡Uaaaalaaaaa! Me alegro un montón de que lo hayas pasado bien :) Tu marido es un encanto, bien se merece esos macarons taaaan ricos (^^) ¿Y las compritas? ¡Leñe! Me he quedado con las ganas de echar un ojillo a la bolsa... jajajaja (inevitable) Un petò, guapísima ♥

    ResponderEliminar
  9. Qué bien se ve que lo habéis pasado. Qué envidiaaaaa. Y la de cosas que habréis visto. Felicidades a todas Y un beso.

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...