15/2/11

52Q: Sis


Hi ha algun missatge d'un anunci publicitari, que t'agradi ??

Doncs la veritat és que m'ha costat molt moltíssim fer el tag d'aquesta setmana, i no pas per la tècnica, més aviat per la pregunta. Sí sí per la pregunta, estic en una fase de no encendre la tele, crec que porto 6 anys i mig...Epss això no vol dir que no es vegi la tele a casa !!! Quan arriba el Ferran de seguida l'engega, és més la posa per adormir-se, per a mí és impossible !!! Als nens també els hi agrada veure dibuixos, però si puc prefereixo posar una peli en DVD que no té ANUNCIS !!!.

Així que arribat a aquest punt, doncs ja veieu NO no NO no No nooooooooo a la tele (que lletja la imatge que he triat jejejeje a més l'he crackelat jijiji) I llavors he pensat, que potser posava un SÍ  a l'eslògan de la ràdio que escolto RAC 1 "tots som 1" perquè sí, si no fos per tots ningú no seria res (la frase no és meva és de Quino en boca de Mafalda).

Què he fet servir, doncs les tintes distress de diferents colors amb embossing transparent, fons amb distress rosa, taronja i groc y una mica de spray lila. Al logo i la frase li he posat Glossy per donar-li volum. I a la tele crakle paint per envellir-la encara més. El llacet, el més lleig que tenia i a més l'he envellit, i un brad amb el signe negatiu..... Jo crec que he deixat mooolt clara la meva postura davant la tele.

Uffs, no havia estat tan negativa i rotunda com aquesta vegada, pero el tag ha quedat mono jejejejee.



6 comentarios:

  1. bona interpretació!
    a mi m'encanta el programa de rac1 la competència!! de 12 a 13h em pixo de riure.
    aaaah ens veiem aviat!!
    Petoneeets

    ResponderEliminar
  2. A mi tampoc m'agraden els anuncis, hi dediquen massa temps, això que són cinèfila! I en el cotxe sempre escolto la ràdio! El tag molt original! Petonets

    ResponderEliminar
  3. Jajaja! m'encanta: has fet del teu tag tota una declaració de principis!!I a més d'una manera molt acolorida i divertida, genial!
    Ptns!

    ResponderEliminar
  4. Me gusta el resultado !!!! yo estoy como tú, que no veo nada de tele y no sé qué hacer, no me inspiro y lo tengo pendiente.
    Besos.

    ResponderEliminar
  5. Mono, no ¡MONÍSIMO! Me encanta!!

    ResponderEliminar
  6. Je je je.
    Bona idea. Més clar impossible!!!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...