16/1/11

Taller amb la Miriam


Com ja us havia explicat, els Reis em van regalar dos cursos, un d'ells era amb la Miriam que ens va donar un taller d'un mini album amb pop up. Aquesta foto només és una part de l'àlbum, que quan el tingui acabat us l'ensenyaré.

Va ser un taller de moooolta tècnica, ens ho vam passar d'allò més bé, tant bé que ens vam quedar a dinar unes pizzes i no vàrem acabar fins ben entrada la tarda.

La veritat és que la Miriam un passada !!! divertida mogollón, i la tieta Isabel igual, i es clar amb tanta diversió a l'aire no podia més que sortir un taller molt divertit i en el que m'hi vaig trobar molt " agustito ".

Mooooltes gràcies Cris per tot.

I a totes les companyes del taller:  encantada d'haver-vos conegut !!!

4 comentarios:

  1. ¡Qué casa más cuca, Raquel! Me alegra saber que lo has pasado tan bien. Es cierto que hacer un determinado trabajo con sus técnicas es la finalidad de un curso pero siempre sacamos algo más, un dos por uno, conocemos gente nueva y nos echamos unas risas así que ¡No se puede pedir más! (^^)
    Petonets de dilluns ♥

    ResponderEliminar
  2. Va ser molt xulo el taller, va ser un plaer tenir-te al meu costat, amb la teva super mega caixa.... Ets un crack guapa
    Neus

    ResponderEliminar
  3. què bonica aquesta caseta!!!! quin regal de reis més ben aprofitat!!!!!! un*

    ResponderEliminar
  4. Va estar genial!!!! Molt intens, jajajaj!!. Un disabte per recordar. I unes "alumnes" aplicadisimes!!!
    Petonsos reinaaaa
    Miriam

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...