12/10/10

SLV 40


Doncs "lo prometido es deuda" aquí teniu el MA que li vaig fer a la Silvia, una gran amiga. Era una part dels regals que li vam fer els amics. Com podeu veure i més endavant comprovareu, la portada està feta amb tots els retalls dels papers utilitzats a l'interior cosits amb zig zag, la veritat és que quan agafo la màquina no paro!!!.. El número está lacat en vermell i purpurina (el seu color preferit). El vaig haver de lligar amb la goma, perquè va sortir tant gran, amb tantes pàgines que uffs es mou una mica, però és que 40 anys donen per a molt, i més si et faciliten tantes fotos (500 em va passar el seu marit) jo crec que vaig tremolar i tot jejejeje.

Bé doncs comencem amb els interiors ???


Aquí tenim ja les primeres pàgines, com veieu formen part del títol: "Els 40 de la Silvia" Les lletres i el paper de patronatge estan pintades en daurat.


En aquestes pàgines doncs, per la època de les fotos, el paper era ideal, també vaig envellir una mica amb distress i les cintes per les fotos que li donen un "toque" diferent.


La petitona comença fer-se gran, així que foto de comunió, amb la família i quan obrim un petit missatge i un Bollycao amb glossy per donar-li volum.


Aquí ja vaig començar a fer servir la màquina de cosir, la veritat és que la foto era gènial per cosir-la a un texà. i a partir d'ara....


Més roba i fotos cosides. La roba de cotó cru la veritat és que m'agrada molt fer-la servir, va molt bé per estampar i el desfilat queda molt xulo.


Aquesta és la mateixa pàgina que l'anterior però oberta, una mica de xarxa pero res de cosit.. de moment.


Aquestes pàgines la veritat per a mí són les més dolces, un cor amb distress, la clau de l'amor, una blonda de postres amb detallets daurats. Un dia molt especial per a una parella.


Aquí el paper m'agradava molt, per la possibilitat de retallar-lo per posar-ho com a cenefa. A l'altre cara els mateixos papers però combinats al revés, cinta i la papallona amb glossy.


I aquí vaig dir a cosir toca, la verita és que queda molt bé. Posts cosir les fotos directament al paper, fer-ho abans en un paper base... bé hi ha mil combinacions i a més queda molt bé anar canviant de colors.


M'agrada molt fer servir les mateixes fotos i aixecar la més petita, així que aquest és el toque d'aquesta pàgina. A la del títol doncs res, lletres, detallets, troquel, llacet i floreta.

Continuem amb el tema així que el mateix, aixecar una foto.


Una gran pregunta per títol no creieu ?? Doncs sí, què és la felicitat ?? Els nostres fills, la família que formem, els moments viscuts.... Aquí màquina de cosir , fotos tortes (que també ho faig molt) i detallets pels moments.


La part de l'esquerra és la continuació del tema amb cosits jejejeje. I un altre títol que té molt a veure amb l'anterior....


Els nostres tresors són els fills i la parella. I ara li toca el torn als amics, i com una GRAN AMIGA que és, doncs la Sílvia en té molts amics i aquí estem tots.


Els de la joventut, ja crescudets. Aiss tots ens fem grans. I més cosits...


A la Colla li vaig posar glossy per donar-li lluentor, aquest grup es va fer a la guarde i fins ara continua i inclús ens hem afegit alguns més.

La colla amb molts cosits i de diferents colors....

Missatges amagats i les noies de la colla en un dia molt espcial... aisss i un noi que es va apuntar a la foto jejeje. (és el meu marit)


I aquí un altre grup d'amics, aquest de l'escola de "grans" durant P-3 i P-4 ens vam anar coneixent i vam fer noves amistats, amb els que hem gaudit de moments molt divertits. La Sílvia i jo tenim la sort de ser-hi als dos grups.

Aquí amb imatges tortes i el missatge del Petit Món.


Però el que diem, aquesta GRAN AMIGA, no para i també s'apunta a les sortides de la classe, que per cert organitzem un grupet de pares (ella és una del grup organitzador)


I aquestes pàgines tan roses, doncs pelt tema GREASE. I arriba el següent títol i per què ???


Per aquestes cares, per aquests moments tant divertits, però com diem tots, inclús fent tonteries surt guapa la tia jejejeje.


I ja arribem al final, un petit apartat de nosaltres dues, que vam començar en el món de l'scrap juntes, que estem sempre organitzant cosetes per la classe i que per a mí és una persona molt especial i li havia de dir.
Les altres fotos són totes les felicitacions que li vam fer els amics que li vam fer el regal. Unes fotos que li vam enviar al seu marit per passar-li un vídeo a la festa sorpresa.


I aquí la història de Sílvia, els seus moments escrits pel Santi, el nostre amic del Petit Món que li agrada escriure i a més ho fa molt bé. Moltes gràcies a tots els que ens van ajudar aportant informació sobre la seva vida i així poder posar anècdotes i MOMENTS divertits.


Detallets:



I ara ja us deixo amb la contraportada.




Moltes felicitats Sílvia i moltes gràcies a tots els que em van ajudar.

Desitjo que us hagi agradat tan com a mí fer-ho. Petonets a totes.

9 comentarios:

  1. No me extraña que tuvieras montado el "taller" con tanta ayuda!!!!! el proyecto tiene tela!!!!!!
    Te ha quedado precioso y seguro que le encantó.
    Tiene mucho mérito poner tanta foto.
    Me gusta. Un abrazo.

    ResponderEliminar
  2. Que bien ha quedado Raquel!.... me encanta el patchwork que has hecho con los papeles...

    Es un gran album y es difícil hacer uno así....en serio, felicitaciones!

    ResponderEliminar
  3. t'ha quedat una passada!!!! i això de cosir i cosir retallets i més retallets és una feinada de por... però els 40 no es fan cada dia, així que ja pot estar contenta, doncs un àlbum així és un record de per vida! enhorabona noia!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Mare mevaaaaa, quin "catxo" álbum. Quantes hores t'hi deus haber passat!!! Es veu super treballat, però sobretot m'encanta la portada, es genial!!
    Petons

    ResponderEliminar
  5. Com sempre ets una curranta! T'ha quedat preciós i m'encanta el patchwork de la portada i la contraportada!!! Una pregunteta... tu no dorms mai, oi? Un petonet*

    ResponderEliminar
  6. Guau! quina feinada d'àlbum!! La Sílvia segur que ha estat encantada! és un projecte preciós!
    Ptns

    ResponderEliminar
  7. 40 años de recuerdos no son un mini. Has hecho un gran álbum, precioso y con muchísimo amor y cariño, Silvia seguro que está más que encantada con el regalo.

    Felicidades, la portada te he quedado preciosa, como todas las hojas, la de Nuvis es maravillosa.

    Besos

    ResponderEliminar
  8. Aquí está la de los 40, que tengo que decir GRACIAS CON LETRAS MAYUSCULAS, uno de los mejores regalos que podía recibir en mi 40 aniversario, sobre todo por el cariño, ilusión, alegría, trabajo, que hay implícito en él... POR ESO ESTÁ PRESIDIENDO EL COMEDOR para que cada día me acuerdo de mi gran AMIGA RAQUEL.

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...