30/5/11

Fem Scrap III


Avui ha sigut el dia de després. El dia després d'un dia inolvidable, d'un dia 100% Scrap, d'un dia ple de rialles, de retrobaments i d'un dia de conèixer en persona a moltes noies amb les que ens visitem pels blogs però que no ens haviem vist mai, amb un carinyo especial per la Tana i la Leti.

I què dir-vos de les meves companyes ? Doncs que són genials, totes i cadascuna d'elles tenen una manera de fer que fan que el conjunt funcioni a la perfecció.  Com a mostra: l'esperat Fem Scrap III !!!

Tot i que sembli mentida, no en vaig fer fotosssssssssssssssss. Sí, de l'emoció, em vaig deixar oblidada la càmara al bolso. Tot i que això no vol dir que em quedi sense imatges jejejeje.

I ara, a per la següent trobada per Creativa !!!!

Moltes gràcies a totes i petonets.

26/5/11

Capseta per la Mònica


Amb la Mònica vam "tunejar" aquesta capsa de fusta, ella va fer tot el que és pintura, com podeu veure li agraden molt els colors, i per fòra la vaig folrar amb un paper decorat de Raima. El resultat, una capseta molt acolorida.
Pel que sé ja l'ha estrenat, tot s'ha de dir que la pobre capsa portava quasi un mes a casa meva, ainsss la confiança ....

17/5/11

#1t/9f: Galetes


Aquesta setmana es tractava de fotografiar una galeta. Com podeu observar hi ha una diferent, per què deu ser ?? Doncs perquè el Joan té alèrgies vàries i no en pot menjar de xocolata, però també volia ensenyar les seves galetes del berenar. El Ferran ens ensenya el seu forat de la dent (paraules del meu fill que el tinc al costat).

15/5/11

Felicitats Joan !!


El Joan ja té 4 anys !!! Sembla mentida com crèixen i com es veuen importants quan saben fer coses que abans no fèien, i l'energia que ens aporten, sobre tot en moments baixos com els que estem passant ara, els fills ens donen tota l'energia que ens falta. Així que la nostra injecció de vitatalitat ha sigut celebrar el seu aniversari, veure'l feliç, gaudir cada instant amb ell i preparar-li una festa especial on ell era el protagonista.

Primer un pastís especial per compartir amb els companys de classe:


I desprès, com que ja és gran, doncs volia ajudar a la mama a fer manualitats, així que d'ajudant el vaig tenir estampant aquest segells tan monos a unes targetes i unes medalles per la seva festa.



De ben segur que començarem la setmana amb les piles carregadíssimes.


14/5/11

52Q: Dinou

De gran vull ser...

Jo de gran vull continuar sent feliç, fer feliç a tots els que estiguin a prop meu, gaudir de salut. Es que no necessito demanar res més, em sento feliç "a pesar de"... ara mateix no és una bona època per alguna malaltia sobtada de familiars, però tot i aixì em sento feliç i com m'agrada aquesta sensació interior doncs vull la seva continuïtat.

11/5/11

52Q: Divuit

Dia de la mare

Mare !!! Quina paraula tan meravellosa i quin sentiment desprèn.... A mí personalment és el millor regal que la vida m'ha donat, els meus fills són els meus tresors. Però aquesta paraula significa molt més, és donar sense esperar res a canvi, és ser-hi sempre, és trobar-la sempre, en qualsevol circumstància. Hi ha moltes vegades que mares i fills s'enfaden per qualsevol motiu... però a l'hora de veritat sempre les trobem.

Ser mare és un gran sentiment !!!


10/5/11

#1t/9f: Un cistell


Aquesta és la meva interpretació de la proposta d'aquesta setmana del repte 1 tema 9 fotos. Com veieu en aquest cas el tema era un cistell.

De mica en mica sembla que torno a la normalitat !!!

5/5/11

Fem Scrap el 29 de maig ???


De ben segur, ja us heu assabentat d'aquest esdeveniment i... què dir-vos??? Doncs que tot l'equip estem super emocionades per la gran rebuda que ha tingut. Ara bé, què dir-vos del ritme d'incripcions?? Una passada !!! I vosaltres, ja heu triat el vostre taller ???
Si en teniu ganes d'scrapejar, de conèixer "in person" a les nostres amigues i companyes blogueres, de xerrar i xerrar, de riure i riure molt moltíssim, no us ho podeu perdre, segur que en gaudireu.

Recordeu que per apuntar-se als tallers només heu d'enviar un mail a: femscrap@gmail.com

I per veure toooota la informació visiteu Fem Scrap

4/5/11

52Q: Disset

Quina és la cançó de la teva vida ?


Jo no en tinc cap de cançó de la meva vida, tot i que hi ha moltes que marquen èpoques i que encara m'agraden. Cada moment especial està acompanyat d'alguna cançó, com pot ser el dia del nostre casament, les cançons de bressol que cantem als nostres petits, les cançons infantils que ens canten ells, la música per relaxar, per acompanyar, la música dels moments divertits....

Perdoneu per la foto perquè m'ha quedat ben lletja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...