30/4/11

LO: Sandy & Danny


Ainss, no ho puc evitar, amb aquesta pàgina em cau la baba !!! I és que estan guapíssims la Tania i el Joan disfressats de Sandy i Danny, representant als protagonistes de la meva pel.li preferida: Grease !!! Primer de tot vaig revelar la foto gran sense saber què faria, però un cop a les mans i donant-li voltes a la pàgina vaig pensar que en tenia força fotos com per fer una tira de pel.lícula i això és el que vaig fer. Si no necessitava gaire ornaments la pàgina, els models estaven que ni pintats. Mare meva això sí que és amor de mare i de padrina jejejejeje.

Un altre imatge de la pàgina:


Em sembla que m'auto-scrapliftearé, aquesta és per la meva cunyada, així que jo vull un altre jejejeje.

28/4/11

52Q: Setze

Quin és el teu lloc preferit de la teva ciutat ?

M'encanta perdre'm pel casc antic.  A vegades vaig soleta, sense parlar amb ningú, senzillament observant el que m'envolta, admirant els carrerons, els edificis, les botiguetes d'artesania. Sovint menjo algun croissant de xocolata ummsss. Cada vegada que passejo, descobreixo un racó nou, un detall, una botiga. La Mònica em va descobrir moooltes botiguetes i ara en tinc pendent de portar-la fins una que vaig descobrir jo, jejeje.

El tag l'he fet amb transferència sobre roba d'una imatge en sèpia del casc antic, paper de Graphic 45, una clau, que m'encanten !!! cinta i una anella envellida.



26/4/11

My little village


Seguim amb la producció, suposo que ha quedat palès que no he marxat de vacances oi ??? Així que com el temps no ha acompanyat gaire, he anat scrapejant a estonetes. Amb aquesta pàgina he enllestit un encàrrec que m'havia fet la meva cunyada i a més he seguit les directrius de la inspiració on line de Paraiso de Papel. En aquest cas, a mí m'havia tocat posar unes floretes de paper, un tag de journal i una imatge de segell. Així que seguint un tutorial que hi havia a la red social, he fet les floretes, i la resta doncs el tag amagadet, i el segell de la nena més moooona. Acabadeta d'estrenar.

Aquí un parell de detallets:



Moltes gràcies pels vostres comentaris. Petonets !!!!

25/4/11

Botiquin


Doncs seguint amb el divendres Sant productiu, per fi vaig poder fer el meu botiquin segons els super tutorial de l'Elena. La veritat és que volia aprofitar un estoig del meu fill, però finalment vaig decidir-me a comprar-me el mateix que va fer servir l'Elena. Encara he d'acabar de triar com posar les eines, el títol del mini i algun accessori més. A mida que el vagi fent servir ja tindré més clar quins canvis o quines cosetes em fan més falta. De penjoll he posat un chipboard que vaig fer als tallers dels dijous amb la Mireia Sala, així el lluiré més.

24/4/11

Targeta Pop Up 3


Aquest divendres Sant, com el temps no acompanyava, i gràcies a l'ajuda del meu marit que és va fer càrrec del dinar i dels nens, em vaig tancar a la meva Scraproom i una de les coses que vaig fer va ser aquesta targeta Pop-Up seguint el tutorial de la Miriam. No us els perdeu, aquest és el 3er. !!! Animeu-vos a fer-los, estan molt ben explicats.

23/4/11

Sant Jordi


Aquesta és la targeta que vàrem fer al taller infantil del dijous.

I aquest és un petit resum, en imatges, del que ha sigut la nostra tarda de Sant Jordi. Com veieu, he tingut dues pinces amb una rosa, regal dels meus nens. Com a autoregalet, doncs l'encyclopèdia of Scrapbooking. I per acabar el dia, el llibre que m'ha regalat el Ferran, i a més amb la signatura de l'escriptor el Ramon Solsona. La dedicatòria m'ha agradat moltíssim.

Feliç dia de Sant Jordi !!!

52Q: Quinze

Amistat

El tag és força senzill, però el que realment volia reflectir és el significat que té per a mí. Jo penso que quan som petits o jovenets, donem moooltes voltes (representat amb les sabates i l'espiral)  coneixem a moolts "amics" que mesurem i finalment els retallem (segon segell). Tot i que quasi tothom conserva alguna amistat d'aquesta època.  Però quan som prou madurs, ens adonem de que significa moolt més, que hi ha uns valors i un sentiment que no haviem detectat de joves, és per això que valorem l'amistat, els amics (botonets) i els estimem amb els seus defectes i virtuts, com ells ho fan amb nosaltres. Els amics formen part de la nostra persona, ens complementen. Per això, la cultivem més (fils) i no volem perdre (imperdible) aquest petit gran tresor que la vida ens ha posat al nostre camí. Els podem trobar a la feina, als estudis, als hobbies, a la porta de l'escola dels nostres fills, i l'edat ens ha fet saber reconèixe'ls. Per aquest motiu he volgut afegir la descripció de GRÀCIES i d'AMIC, perquè no hi ha res millor que ser agraït i donar les gràcies als nostres amics per ser-hi al nostre costat. 

19/4/11

Un bolso ?


Serà un bolso ?? I tan rosa, de ben segur que qui em coneix deu estar força extranyat jejejeje. Doncs sí és rosa, perquè va ser un encàrrec que em van fer. Era un regal per una nena que fèia 10 anys i el seu color preferit és el rosa. Li vaig estar donant voltes com fer que realment semblès un bolso i estic molt satisfeta del resultat. La nansa la vaig fer amb boletes de fer collarets, això sí per fer que formès part de l'àlbum em va costar una miqueta, a la primera noooo però a la segona sí !!


Li vaig afegir una blonda blanca a tot el voltant i detall de roses del paper així com una rosa de Prima.

I aquí us deixò fotos dels interiors:


Oi que ha quedat força coquetó ???

17/4/11

#1T9F: Llapisos de colors


I aquesta és el collage fet amb el tema llapisos de colors, tema que va proposar la Mariona. Finalment he triat els llapisos de la meva darrera adquisició, l'estoig per fer el botiquin de l'Elena.


#1T9F: Primavera


Avui ha sigut un bon dia per aconseguir fer fotos a les poquetes flors que hem trobat pel barri. Només hi ha una foto, la de les tulipes, que me la vaig emportar de Paris. Així que com a resum diria que la Primavera són flors, verd i vestidets més fresquets amb colors clars.

14/4/11

Imagina


Tot i que no en té els colors amb els que m'agrada treballar, m'ha agradat molt el resultat d'aquesta pàgina. Espero que sigui l'inici d'una possible bona amistat amb els sprays jejejejeje.

Per fer-la m'he inspirat en la plantilla de kits de somni del mes de març:
He fet servir un stencil que vaig comprar a Version scrap, he aplicat gesso i després Glimmer mist i Color wash, també he fet servir distress aged mahogany. El títol està crakelat tot i que no m'ha acabat de convèncer el resultat. M'oblidava del paper trencat i arrugat !!!

Dues imatges més:



12/4/11

Taller solidari


Us animo a tots a participar en aquest taller solidari d'una enquadernació japonesa i un estoig de la mà de la Carmen. És aquest proper dissabte 16 d'abril, a la galeria aDa-Bcn:

Lloc:  c/Salvador,8, al barri de Sant Antoni
Horari:  a partir de les 10 h. i fins les 14h30' del matí

Només cal fer el taller i donar el que vulgui o el que pugui, tota aportació serà bona per ajudar al Japó.

Animeu-vos, és per una molt bona causa !!!

11/4/11

52Q: Catorze


Si algú t'haguès de descriure amb tres paraules, quines serien ?

Aquestes són les meves tres paraules que escolto força sovint, una d'elles me la va recordar el meu marit quan li vaig preguntar i em va dir ara ho has de posar jejejeje:

- Alegre: aquí hi ha una mica de tot, perquè em diuen que s'em nota quan estic contenta, que ho encomano. Que sempre ric, bé com tothom de vegades no, però sempre havia dit que si havia de tenir arrugues millor de riure que no d'enfadada no ??? El vestidet està posat també per aquesta part alegre en el vestir.
-Rottenmeier: la paraula triada pel meu marit i que l'esolto força sovint de tots els que em coneixem molt bé. És més escolto sovint allò de: "sí señorita Rottenmeier". En aquesta descripció s'inclou la meva part excel (ara una mica perduda), també perfeccionista, organitzadora...
- Xerraire: tot i que em considero tímida inicialment, ai pobret de qui em comenci a xerrar perquè és llavors quan ja no paro de dir paraules a una velocitat ...

Doncs aquesta ha sigut la meva interpretació de la setmana 14.


Premi


Fa uns dies la Sílvia em va donar aquest premi. Moltes gràcies guapa !!! I jo el tenia que donar a 9 persones més, però aprofitant que ha sigut el blocaniversari us el dono a totes vosaltres, que em doneu molt bon rotllo amb els vostres comentaris i les vostres visites.

9/4/11

Primer BlocAniversari


Un petit pastís per compartir amb tots vosaltres el Primer BlocAniversari, qui m'ho anava a dir fa un any !!! Però ara que ha passat el temps, que guay ha sigut conèixer a un munt d'amigues blogueres, que guay ha sigut poder compartir els meus treballs, i molts més que hi vindran.

Ummms quina pinta fa aquesta xocolata i aquestes maduixetes oi ??

Molts petonets a tots i ... moltes, moltíssimes gràcies per les vostres visites i els vostres comentaris.

6/4/11

52Q: Tretze


Què t'inspira la primavera ?

A mí la primavera em porta color, flors, papallones que ens acompanyen durant les passejades, cada cop més sovint, per la muntanya. Papallones plenes de colors, amb uns moviments dignes de seure i admirar-les. Però sobre tot per a mí és COLOR, el color que ens recarrega, al menys a mí, d'energia i d'alegria. Benvinguda PRIMAVERA !!!



4/4/11

Scrap a Paris !!!


Scrap, scrap i scrap !!! A on ??? A París !!! Qui m'anava a dir, fa un any, que aniria a Paris amb un grup de noies scraperes ???  Però aquí ens teniu totes a Paris, on ens esperava una fira pleeeeeeeeeena de scrap !!! Es respirava scrap per a tot arreu, el primer dia jo no vèia a ningú, només mirava i mirava papers, segells, lletres, complements en fusta, complents en roba i el que més em va sobtar: la quantitat de "chapas" que hi havia !!! Ahhh però com us podeu imaginar tot no va ser mirar no no no... també en vaig comprar cosetes i vaig fer un taller amb la Donna Downey on vam aplicar sprays i....no em vaig posar nerviosa !!! A aquest taller hi vaig anar acompanyada de la meva amiga Mireia, tot un solete que et transmet molta tranquil.litat i sobretot molta alegria !!! (Petonets guapa l'any vinent més jejejeje)



Els dos dies van donar per molt, però sobre tot per riure moltíssim, el millor un "alé alé a caminé a caminé" de la Cristina, i una xerrada nocturna que no podíem parar de riure !!!

També vaig fer tallers de "make & take" que eren curtets però algun d'ells van ser molt enriquidors, en companyia de l'Almudena, l'Esther i  la Marisa.

El temps ens van acompanyar, va fer un sol preciós !!! Però és clar tot el que comença acaba...snif snif ...així que a còrrer que hem d'arribar a l'aeroport !!!! Trenet, metro, RER i finalment l'avió que ens va portar a casa.



Del que sí que em vaig adonar és de que sòc una malalta de l'scrap i no sòc la única ehhh.... fins i tot a l'avió em mirava una revista amb uns treballs molt macos. Com si no hagués tingut prou amb la fira !!! Doncs potser no oi ???

Petonets a totes les companyes scraperes de viatge i les que ens vàrem trobar allà i petonets a totes les que em visiteu.

Un agraïment especial a la Cristina per dir-m'ho i sobretot al meu marit per animar-me a fer-ho realitat !!!

 I ara sí que acabo, i com algú va dir: "Siempre nos quedará Paris"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...